Maria Tieben

leefstijlcoach beilen

Leefstijlcoaching & Traject

Maria Tieben

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis

Je kunt kennis maken met mij en mijn stijl van leefstijlcoaching. Ik kan kennis maken met jou en jouw wensen. Daarna komen we overeen of we een leefstijl coaching traject gaan inzetten.

Indien je besluit het traject aan te gaan zullen we het traject beginnen met een intake waarbij een zo concreet mogelijke hulpvraag geformuleerd wordt. Als je hulpvraag duidelijk is gaan we samen een haalbaar plan maken. In samenspraak stel je doelen op hoe jij dit plan kan behalen en de tijd die jij daarvoor denkt nodig te hebben. Soms kan het helpen je partner of huisgenoot te betrekken bij de coaching. Zij kunnen deel uitmaken van 1 of meerdere coaching gesprekken.

Over het algemeen zijn 4 tot 8 sessies voldoende om zelf de regie weer op te pakken. Maar misschien blijkt dat achter je eerste hulpvraag een andere hulpvraag naar voren komt waardoor het traject langer kan duren of een doorverwijzing nodig is. Dit alles doen we in samenspraak.

Wat beweegt een mens?

Zingeving is daarbij essentieel. Het creëren van zingeving in je leven, simpel gezegd;
Met plezier je bed uit komen, is een belangrijk onderdeel van een gezond leven.

Locatie

De gesprekken vinden plaats bij mij thuis. Omdat bewegen een essentieel onderdeel is van een gezonde leefstijl zal zeker 1 consult plaats vinden in de natuur en /of tijdens een wandeling.

Woon je binnen een straal van 25 km vanaf Beilen dan kan ik jou thuis bezoeken voor een coaching traject. Daarnaast behoort online coaching ook tot de mogelijkheden of een combinatie van allen.

Tarieven

Openingstijden praktijk

In overleg zijn andere tijden bespreekbaar. Neem gerust contact met mij op. Je kunt mij het beste bereiken per mail waarna ik contact met jou zal opnemen.

Vergoeding

Leefstijlcoaching in algemene zin wordt niet vergoed vanuit de zorgverzekering.
Voor specifieke vragen over vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.