Maria Tieben

leefstijlcoach beilen

Over Mij

Maria Tieben

Missie & Passie

Elk mens, jij ook, is uniek

Mijn missie en passie is dat ieder mens in staat is de regie te nemen over zijn eigen gezondheid op fysiek, mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel gebied. De basis hiervoor is een gezonde leefstijl en bewustwording.

Elk mens, jij ook, is uniek en iedereen heeft zijn eigen veerkracht. Veerkracht is het vermogen om te kunnen omgaan met tegenslagen of stress. Veerkracht en ook je kernkwaliteiten kun je inzetten om met succes persoonlijke (leefstijl) doelen te bereiken. Het is mijn passie samen met jou te onderzoeken welke veerkracht en kernkwaliteiten jij bezit.

Leefstijl- vitaliteitscoach in Beilen

Mijn naam is Maria Tieben en ik ben moeder en oma. Naast mijn eigen praktijk Leefstijlcoach Tieben ben ik werkzaam als BIG-  geregistreerd psychiatrisch verpleegkundige in de verslavingszorg.

Naast moeder zijn heb ik jarenlang gewerkt in de psycho geriatrische verpleeghuiszorg. In 2008 heb ik mijn diploma Mbo- verpleegkunde behaald en in 2018 de bachelor Hbo- verpleegkunde, specialisatie psychiatrie. Tijdens het volgen van deze opleidingen heb ik op verschillende behandelafdelingen gewerkt, zoals de acute en klinische psychiatrie en ambulante (ouderen-) psychiatrie. Ik werk nauw samen met verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers, psychologen en psychiaters.

Ik ben als coach aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO ). 

Aangesloten bij beroepsvereniging

Benieuwd of ik iets voor je kan doen?

Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.

Jij mag zijn wie jij bent

Ik ben empatisch en kan goed luisteren

De laatste jaren ben ik mij steeds meer bewust geworden van het belang van preventieve gezondheidzorg. Dus het vóórkomen van (welvaart) ziekten. Een logische stap voor mij was dan ook het volgen van de opleiding post HBO leefstijlcoach & vitaliteitscoach bij A-plus opleidingen Groningen.

Vanuit wetenschappelijke onderzoek en eigen ervaring ben ik overtuigd dat bewegen, gezonde voeding, een juiste balans tussen in- en ontspanning en bewust zijn van wie je bent en wat je wilt, helpt om een gezond leven te kunnen leven. Mijn focus is gericht op het holistische leven waardoor ik verder kijk dan alleen het fysieke lichaam.

Ik ben een empathische coach die goed kan luisteren naar jouw verhaal. Ik sta naast jou en jij mag zijn wie je bent. Ik kan direct zijn en durf te confronteren. Ik bied overzicht en ga met jou opzoek naar jouw diepere laag waardoor je aan de slag kunt met je coaching vraag.

Als leefstijl coach vind ik het belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door middel van zelfstudie, cursussen en opleidingen die op mijn pad komen en waardoor ik geïnspireerd raak.

Missie & Passie

Mijn missie en passie is dat ieder mens in staat is de regie te nemen over zijn of haar eigen gezondheid

Missie & Passie

Mijn missie en passie is dat ieder mens in staat is de regie te nemen over zijn of haar eigen gezondheid